maanantai 20. elokuuta 2012

Vielä on kukkia jäljellä


Kesä on ohi, vaikka eipä se nyt mikään yllätys enää ole. 
Hanskat piti eilen olla pyöräillessä. 
Onneksi kukkia on yhä.



Lähdin nyt ensi kertaa idästä pois. Menin kotikotiin juhlimaan äitiä. Pihalla juoksi kolmisenkymmentä leikkivää lasta. Miehet grillasivat. Minä laulatin ja soitatin. Näyteltiin myös automatka niiltä ajoilta kun me olimme lapsia. Yleisö nauroi vedet silmissä ja nuori polvi toivoi lisää näytelmiä.

Tiedättekö, joskus kun tulee oikein onnellinen olo niin heti perään pelkää että kohta tapahtuu jotain pahaa. Mutta ehkä tämä on vain palkintoa kaikkien niiden vaikeiden vuosien jälkeen.

6 kommenttia:

  1. Voi kun oisin saanu nähdä näytelmän teidän lapsuuden automatkasta! Istuitteko turvavöissä? :) me ei juuri koskaan. Yks saattoi seistä kuskin ja apukuskin penkin välissä ja kun tuli äkkijarrutus ni äiti laitto käden penkkien väliin - hurjaa! Ei onnistuis tänä päivänä.

    Mukava lukea sun kuulumisias tätä kautta, vielä kivempaa olis nähä! Ajele joku vkl meille!

    - d3:sen oikean puoleinen peti :)

    VastaaPoista
  2. Oi, oletko se sinä, vanha kämppis? :) Istuttiin me turvavöissä, mutta pitkillä matkoilla penkit kaadettiin ja saatettiin myös makoilla tai nukkua siellä kuin porsaat karsinassa. Ja aina oli tietenkin kuuma ja joku kaatoi mehut ja joku töni tai haisi pahalle :)

    Kiva kun löysit tänne, tule toistekin!

    VastaaPoista
  3. Kiehtova tuo yläkuva!

    Tuo kuulostaa ihanalta, että on tuollaiset juhlat, joissa voidaan esittää tuollainen näytelmä.

    VastaaPoista
  4. Oi anteeksi vaillinainen kuvaukseni, juurikin teitä vastapäätä olevan viereisen huoneen oikean puoleisesta pedistä :D

    VastaaPoista
  5. Miksi aina katsotaan vain sitä, mitä on vielä jäljellä? Miksi ei odoteta sitä, mikä on edessä - kuten nyt vaikka ruska ja puolukat ja kirpeät yöt ja kohta kuurainen maa. Ei, tämä ei ole kritiikkiä sinulle, vaan vain yleinen huomio viime päivien lukemisista.

    Miksi olet valinnut Lähi-Idän taustaväriksi oliivinvihreän? Assosioin sen heti "oikean" Lähi-Idän sotilasjoukkoihin. :)

    VastaaPoista
  6. Ilona, se oli vahingonlaukaus ja hyvin onnistunut sellainen :)

    Lennu, hyvin herättelit ajattelemaan. Kai sitä aina kaipaa mennyttä, vaikka kaikkien elämäntapaoppaiden mukaan pitäisi katsoa tulevaan. Eli ihana ruska-aika ja kuuraiset maat, tervetuloa! :)

    Ehkä oliivinvihreän valitsi tiedostamaton minä :) Mutta se on kyllä yksi lempiväreistäni.

    VastaaPoista